Google Stadia Pro Games juni met Little Nightmares, Get Packed, Superhot en meer

Google Stadia Pro Games juni met Little Nightmares, Get Packed, Superhot en meer

De Google Stadia Pro Games voor juni zijn aangekondigd door het Google Stadia Team met Little Nightmares, Get Packed, Superhot, Power Rangers: Battle for the Grid en Panzer Dragoon: Remake.

Vijf titels

Zoals gebruikelijk kunnen Stadia Pro-abonnees zich weer verheugen op nieuwe, gratis games voor juni. Ditmaal worden er maar liefst vijf titels gratis aangeboden en iedereen met een Pro-abonnement kan die nu al claimen via de Stadia Store. In een blogpost op de Stadia Community Blog werd dat allemaal onthuld.

De vijf nieuwe games zijn Little Nightmares, Get Packed, Superhot, Power Rangers: Battle for the Grid en Panzer Dragoon: Remake.

Inpakken en wegwezen

Get Packed is een hilarische physics based game waarbij je alleen of in co-op moet zien te verhuizen, dat gebeurt natuurlijk niet zonder knotsgekke gevaren die overal op de loer liggen. Hier lees je wat de ontwikkelaar Moonshine Studios te zeggen heeft over hun game. Bekijk de trailer hieronder:

Little Nightmares is een sferische avonturengame, waar je hier meer over leest via IGN Benelux, waarbij je als de dappere Six in een griezelig huis moet zien te overleven.

Power Rangers: Battle for the Grid zet je in de schoenen van één van je favoriete Power Rangers om de slechte Goldar te verslaan, ook leuk voor kinderen.

Superhot kennen we vooral als VR-klassieker, maar komt nu ook uit op Google Stadia. Volbreng verschillende levels op Matrix-achtige wijze, bekijk de trailer hieronder:

Panzer Dragoon: Remake is de terugkeer van een populaire shooter met een fantasierijke twist, de speler zit namelijk op een draak! Vlieg door fantasy-settings op je magische draak en wees je vijanden te snel af.

In ander Google Stadia-nieuws werd de Mafia Trilogy Remaster aangekondigd op Google zijn streamingdienst voor games en komt ook Embr op de dienst uit in Early Access.

Lees meer over:
Google

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer

Net binnen

Stadia werkt alvast op slimme televisies met Android TV via omweg

Google Stadia werkt voortaan ook als app op Android TV. Het was voordien niet mogelijk om je aan te melden met je Google-acco...

'Borderlands 2 Game of the Year Edition komt naar Google Stadia'

Borderlands 2 Game of the Year Edition is met een 18+ rating verschenen in de app van PEGI waarbij Stadia als platform wordt...

Just Shapes & Beats is nu beschikbaar op Google Stadia

Just Shapes & Beats is nu beschikbaar op Google Stadia, de actie en ritmische game van de Canadese studio Berzerk Studio vers...

Stadia voor telefoons: verbind controller draadloos, landschapsmodus

Google Stadia krijgt belangrijke comfort-upgrades voor gamers die met een Android-telefoon spelen op het cloud-gamingplatform...

Google Stadia rolt gedetailleerde statistieken uit

Google Stadia houdt gedetailleerde statistieken bij van de spelers en deelt die nu op spelersprofielen met onder meer gespeel...

Lees meer